Posts, Μαγνησιοθεραπεία, Χλωριούχο Μαγνήσιο, Χλωριούχο Μαγνήσιο – Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία

Χλωριούχο Μαγνήσιο

clorium magnesium

CHLORURE DE MAGNESIUM

Ένα απίθανο “φάρμακο” για τις ανίατες ασθένειες ή για διάφορα άλλα

Άρθρο του Πατρός Beno J. Chorr, (Ιερέας), Καθηγητή Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας στο Κολλέγιο Αγ. Αικατερίνης (30.09.85).

Οι απογοητεύσεις που προκαλούν τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, του ισχυακού νεύρου και της οστεοπορώσεως, θεραπεύονται τώρα, χωρίς πόνους, εύκολα και οικονομικά. Συγχρόνως, θεραπεύονται όλες οι αρρώστιες που οφείλονται στην έλλειψη του μαγνησίου στη διατροφή μας όπως επίσης η αρθρίτις και πόνοι στις αρθρώσεις.

Τρόπος παρασκευής: Διαλύετε σε ένα γυάλινο μπουκάλι νερό εμφιαλωμένο του ενός λίτρου, 33 γρ. CHLORURE DE MAGNESIUM.

Δόσεις: Συνιστάται ένα μικρό φλιτζανάκι του καφέ, ανάλογα με την ηλικία ή τις ανάγκες.

Η εμπειρία του καθηγητή

“Ήμουν σχεδόν παράλυτος 10 χρόνια πριν ξεκινήσω τη θεραπεία και ήμουν 61 ετών. Είχα δε φριχτούς πόνους στην περιοχή των ισχιακών σπονδύλων κατά την ορθόδοξη ιατρική διάγνωση. Όταν σηκωνόμουν από το κρεβάτι, είχα ένα δυνατό πόνο που νόμιζα ότι προήρχετο από το ισχιακό νεύρο που πίεζε ο 3ος σπόνδυλος και που το αισθανόμουν ιδίως όταν στεκόμουν και γι’ αυτό ήμουν υποχρεωμένος να κάνω όλες τις δουλειές μου καθιστός, εκτός από τη λειτουργία. Ήμουν απελπισμένος, σταμάτησα τα ταξίδια μου και τις περισσότερες ασχολίες μου λόγω αυτών των πόνων. Κάπου-κάπου αισθανόμουν μια μικρή καλυτέρευση, ιδίως το καλοκαίρι λόγω ξηρασίας, αλλά οι πόνοι εξακολουθούσαν, δυνάμωναν, και κατέληξα να λειτουργώ καθιστός. Επέστρεψα στην πόλη Φλωριανούπολη ψάχνοντας έναν ειδικό ιατρό ο οποίος θα μπορούσε να βρει μία θεραπεία για να παύσω να υποφέρω, διότι δεν επρόκειτο πλέον για έναν σπόνδυλο αλλά διά πολλούς που είχαν (calcifer) σκληρυνθεί, απόδειξη προχωρημένης οστεοπορώσεως.

Τίποτα πλέον δεν βοηθούσε, και οι 10 θεραπείες στη σπονδυλική στήλη δεν σταμάτησαν τους πόνους και δεν μπορούσα πλέον ούτε να κοιμηθώ ξαπλωμένος. Πήγαινα στο κρεβάτι μόνο όταν έπεφτα από νύστα, και τότε μπορούσα να κοιμηθώ διπλωμένος, σε στάση εμβρύου. Συχνά, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου ούτε σ’ αυτήν τη στάση. Δεν ήξερα πλέον τι να κάνω και μέσα στην απελπισία μου κάλεσα τον Κύριο: «Κύριε βλέπεις πώς κατήντησε το δημιούργημά σου; Για Σένα δεν είναι δύσκολο να βρεις μια λύση για τον πόνο μου».

Κατά τύχη, λίγες μέρες μετά, πήγα σε μία συγκέντρωση στο Πόρτο Αλεγκάτ και ο Πάτερ Σουάρες μου διηγήθηκε πόσο εύκολη ήταν η θεραπεία με τα Chlorure de Magnesium. Μου έδειξε ένα βιβλιαράκι γραμμένο από τον Ιερέα Πουίγκ, Ιησουίτη Ισπανό που την είχε ανακαλύψει όταν η μητέρα του την εποχή εκείνη έπασχε από προχωρημένη οστεοπόρωση και θεραπεύθηκε τελείως και προσέθεσε: «με αυτό το άλας θα πεθάνεις μόνο εάν αποφασίσεις να αυτοκτονήσεις ή εάν σου συμβεί κάποιο ατύχημα…!»

Έτσι λοιπόν άρχισα να παίρνω αυτήν τη δόση κάθε μέρα, κάθε πρωί, και μετά από λίγες μέρες έπαιρνα μία δόση το πρωί και μία το βράδυ.

Εξακολούθησα να κοιμάμαι κουλουριασμένος έως την 20η ημέρα, που ξύπνησα τεντωμένος, ίσιος στο κρεβάτι, χωρίς να αισθάνομαι τον παραμικρό πόνο. Πέρασαν 30 ημέρες και σηκώθηκα μία ημέρα έκπληκτος:

«Μήπως ονειρεύομαι;» Δεν αισθανόμουν κανέναν πόνο και κατόρθωσα μάλιστα να κάνω έναν περίπατο ως την πόλη. Ακόμη όμως αισθανόμουν το βάρος των 10 χρόνων που πέρασα ανήμπορος και περιορισμένος.

Μετά από 40 ημέρες, περπάτησα όλη την ημέρα, αλλά αισθανόμουν ακόμα ένα μικρό βάρος. Στα 60 μου χρόνια το πονεμένο μου πόδι είναι όμοιο με το άλλο και όχι καλύτερο. Σε τρεις μήνες, αισθανόμουν να αυξάνει η ευλυγισία μου και σε 10 μήνες κατόρθωσα να διπλώνομαι σαν φίδι…”

To Χλωριούχο Μαγνήσιο αφαιρεί το ασβέστιο από τα σημεία που δεν πρέπει να είναι και το τοποθετεί γερό μέσα στα οστά. Επί πλέον, κανονίζει την κυκλοφορία του αίματος και σταθεροποιεί την πίεση.

Το νευρικό σύστημα ηρεμεί, και αισθάνεται κανείς πιο διαύγεια, και το αίμα, απασβεστωμένο, είναι πιο ρευστό.

Οι συχνά δυνατοί πόνοι του ήπατος εξαφανίστηκαν. Ο προστάτης που έπρεπε να χειρουργηθεί το γρηγορότερο δεν με ενοχλεί πλέον τόσο πολύ ως επίσης και άλλες ενοχλήσεις. Μέχρι του σημείου που διάφοροι γνωστοί μου με ρωτούσαν: «Τι σου συμβαίνει; Πραγματικά έχεις ξανανιώσει» και εγώ απαντούσα «Ναι, είναι αλήθεια. Η χαρά της ζωής επανήλθε». Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αισθάνομαι την υποχρέωση να μοιραστώ αυτήν τη συνταγή που μου ήλθε από τον Θεό. Εκατοντάδες άνθρωποι γιατρεύτηκαν μετά από πολυετείς πόνους, από πόνους στην σπονδυλική στήλη, αρθρώσεις, αρθρίτιδα κ.λ.π. Γι’ αυτό, ταχυδρομήστε αντίγραφα σ’ αυτούς που υποφέρουν.

Η σπουδαιότητα του Χλωριούχου Μαγνησίου (Chlorure de Magnesium)

Δημιουργεί την ισορροπία των μετάλλων, δίδει νέα ζωή στα όργανα και στη λειτουργία τους (καταλυτική), όπως και στα νεφρά για να αποβάλλουν το ουρικό οξύ για την αρθρίτιδα. Διαλύει τα άλατα, ακόμη και στις πιο λεπτές μεμβράνες, στις κλειδώσεις και τις σκληρύνσεις του ασβεστίου. Επίσης, βοηθάει την αποφυγή εμφραγμάτων, καθαρίζοντας το αίμα. Αναζωογονεί το μυαλό, επαναφέρει τη νεότητα και την κρατάει έτσι ως μια προχωρημένη ηλικία.

To Χλωριούχο Μαγνήσιο είναι το πλέον απαραίτητο ανάμεσα σε όλα τα μέταλλα.

Μετά την ηλικία των 40 ετών, ο ανθρώπινος οργανισμός αρχίζει όλο και λιγότερο να απορροφά το μαγνήσιο από τις τροφές, δημιουργώντας έτσι το γήρας και τις ασθένειες και γι’ αυτό πρέπει να το παίρνουν όλοι, ανάλογα με την ηλικία σαν πρόληψη:

από 40 ως 55 ετών, μία δόση το πρωί

από 55 ως 100 ετών, μία δόση το πρωί και μία το βράδυ

Σε περιπτώσεις ασθένειας μπορούμε να το αυξήσουμε μέχρι τις τρεις δόσεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Προσοχή: Οι κάτοικοι των πόλεων που η διατροφή τους είναι ποιοτικά χαμηλή (δηλ. εξεζητημένη ή κονσερβοποιημένη), χρειάζονται λίγο περισσότερο από τους κατοίκους της υπαίθρου που η ποσότης μπορεί να είναι μειωμένη. Όταν όμως παύσουν να παίρνουν μαγνήσιο, χάνουν την προστασία και υπόκεινται πάλι στους κινδύνους. Αν όμως παίρνουν συνέχεια το μαγνήσιο, όλα θα είναι ευεργετικότερα και ανθεκτικότερα.

Το μαγνήσιο δεν είναι φάρμακο αλλά τροφή χωρίς καμία παρενέργεια και συμβιβάζεται με οποιοδήποτε φάρμακο.

Ο ενήλιξ πρέπει να συμπληρώνει την ποσότητα που του χρειάζεται σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες. Παίρνοντας το μαγνήσιο για μία ορισμένη ασθένεια, σημαίνει ότι βοηθούμε ολόκληρο τον οργανισμό, επιτυγχάνοντας έτσι μία θεραπεία ολοκληρωμένη.

Περιπτώσεις που αρμόζει

Σπονδυλική στήλη, ισχυακό νεύρο, βαρηκοΐα λόγω αρτηριοσκληρώσεως:

Μία δόση το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ για μία εβδομάδα, και όταν είμαστε καλά, εξακολουθούμε το μαγνήσιο κάθε πρωί προληπτικά για να αποφύγουμε υποτροπές.

Αρθρίτις: Το ουρικό οξύ κατακάθεται στις κλειδώσεις του σώματος, ειδικά στα δάχτυλα, που πρήζονται. Τα νεφρά, επίσης, λειτουργούν άσχημα λόγω ελλείψεως μαγνησίου.

Μία δόση το πρωί. Εάν σε 20 ημέρες δεν υπάρχει καλυτέρευση και η αρρώστια εξακολουθεί, προσθέτουμε ακόμη μία δόση το βράδυ.

Προστάτης: Παράδειγμα. Ένας ηλικιωμένος δεν μπορούσε πλέον να ουρήσει και την παραμονή της εγχειρήσεως του έδωσαν 3 δόσεις. Η καλυτέρευση άρχισε αμέσως. Μετά από μία εβδομάδα ήτα εντελώς καλά χωρίς επέμβαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο προστάτης θεραπεύεται τελείως.

2 δόσεις το πρωί, 2 δόσεις το απόγευμα, 2 δόσεις το βράδυ.

Όταν θεραπευθεί, παίρνετε 1 δόση, την προληπτική.

Γεράματα: Ακαμψία, κράμπες, τρεμούλες, αρτηριοσκλήρυνση

1 δόση το πρωί, 1 δόση το απόγευμα, 1 δόση το βράδυ.

Καρκίνος: Τον έχουμε όλοι σε λανθάνουσα μορφή. Ο καρκίνος είναι κακομορφία που οφείλεται στην παρουσία τοξικών κυττάρων. Τοξικά είναι τα κύτταρα που δεν εναρμονίζονται με τα υγιή κύτταρα, και είναι ακίνδυνα μόνο μέχρι μιας ορισμένης ποσότητας. Δυστυχώς, η ανάπτυξη του καρκίνου είναι βραδεία και δεν προκαλεί κανέναν προειδοποιητικό πόνο, έως την εμφάνιση του όγκου… Είναι και πολυποίκιλος που εκτίθεται στα υγιή κύτταρα και πολλαπλασιάζεται. Εάν η αρρώστια φτάσει σε ένα προχωρημένο στάδιο, το μαγνήσιο μόλις και μετά βίας αναχαιτίζει την αρρώστια, αλλά δεν μπορεί πλέον να τη θεραπεύσει.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο καρκίνος είναι κληρονομικός. Το μαγνήσιο τότε είναι το καλύτερο προληπτικό για τον καρκίνο του στήθους, για να μην, εκφυλιζόμενος, δημιουργήσει έναν όγκο κακοήθη.

Καλό είναι να αποφεύγει κανείς τις καρκινογόνες τροφές και να παίρνει το μαγνήσιο σαν προληπτικό. Αρκεί το σώμα να είναι φυσιολογικό από απόψεως συνθέσεως μετάλλων, για να αμύνεται και να προστατεύεται από όλες τις αρρώστιες.

Συνεργαστείτε στο να λιγοστέψουμε τον πόνο ενός συνανθρώπου, κυκλοφορώντας αυτές τις σελίδες.

[av_blog blog_type=’posts’ categories=’547′ link=’category’ blog_style=’blog-grid’ content_length=’content’ contents=’excerpt’ date_filter=” date_filter_start=” date_filter_end=” date_filter_format=’yy/mm/dd’ offset=’0′ conditional=” bloglist_width=” columns=’3′ preview_mode=’auto’ image_size=’portfolio’ items=’3′ paginate=’yes’ lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-3jbd1g’]

Χλωριούχο Μαγνήσιο Εξαϋδρικό Chemco

From 13.90 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

26 thoughts on “Χλωριούχο Μαγνήσιο

 1. Ο/Η Πωλίνα Πανουργιά λέει:

  Καλησπέρα σας,
  πού μπορούμε να βρούμε χλωριούχο μαγνήσιο;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  1. Καλησπέρα κα. Πανουργιά μπορείτε να το προμηθευτείτε από το e-shop μας

 2. Ο/Η Αθηνά λέει:

  Καλησπέρα. Θα πρέπει να κάνουμε εξετάσεις για να δούμε αν έχουμε έλλειψη μαγνησίου ή μπορούμε να το πάρουμε προληπτικά ?

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

   Καλησπέρα σας, Το εξαϋδρικό χλωριούχο Μαγνήσιο έχει αρκετές ιδιότητες πέραν της κάλυψης αναγκών μαγνησίου όπως π.χ ενεργοποίηση ενζύμων,αύξηση φαγοκυττάρων, αλκαλοποίηση του ph του αίματος, απόθεση ασβεστίου στα κόκαλα… και η λήψη του γίνεται για διάφορους λόγους. Αρκετοί το λαμβάνουν είτε ως πρόληψη είτε ως αποτοξίνωση ή και για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων για αυτό και διαφέρει όπως διαβάζετε στο άρθρο η συχνότητα με την οποία λαμβάνεται.

 3. Μπορεί να το πάρει κάποιος που έχει υποθυρεοειδισμό καιαν υπάρχει εξέταση που να δείχνει ότι έχεις επάρκεια.

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

   Κα. Βασιλειάδου ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Μπορείτε να δείτε για επάρκεια Μαγνησίου κάνοντας εξετάσεις αίματος ή μέσω εξέτασης Βιοσυντονισμού. Οι πιο συνηθισμένες ανεπάρκειες στα άτομα με υποθυρεοειδισμό που μπορεί να οδηγήσουν και σε Hashimoto είναι το Μαγνήσιο, το Σελήνιο, η βιταμίνη D3, η Β12, η Φεριτίνη (η πρωτεΐνη αποθήκευσης σιδήρου), και η Θειαμίνη (Β1).
   Η μακροχρόνια χρήση χλωριούχου Μαγνησίου μπορεί να βοηθήσει στην ομαλοποίηση της εμφάνισης του θυρεοειδούς αδένα στο υπερηχογράφημα και μπορεί επίσης να βοηθήσει στα οζίδια του θυρεοειδούς. Ίσως όμως υπάρχουν και ψυχολογικές αιτίες πίσω από το συγκεκριμένο σύμπτωμα.

 4. Ο/Η Κωνσταντινος παπαδακης λέει:

  Καλησπερα. Θελω να ρωτησω για τη δοσολογια,ενα φλυτζανι του καφε. Ναι αλλα ποιο, υπαρχουν μικρα και μεγαλα. Σε ml θα μπορουσατε να μας πειτε; Για ηλικια 50 ετων για πονους στη μεση και αλατα στον αυχενα,και αποτοξινωση. Τι δοσολογια πρεπει να ακολουθησω. Ευχαριστω εκ των προτερων!

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

   Καλησπέρα κ. Παπαδάκη,
   Σαν δόση θεωρείται το μικρό φλιτζανάκι του καφέ (40-50ml περίπου). Χωρίς να έχουμε ένα ολοκληρωμένο ιστορικό δεν μπορούμε να σας προτείνουμε κάτι. Παρόλα αυτά μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα φλιτζανάκι την ημέρα και να το αυξάνεται σιγά σιγά μέχρι να δείτε βελτίωση. Ως προς την αποτοξίνωση υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα ανάλογα με το ιστορικό σας, τί είδος αποτοξίνωσης (λεμφικό, συκώτι, βαρέα μέταλλα), τη διατροφή σας. Γενικότερα όμως το Χλωριούχο Μαγνήσιο Εξαϋδρικό ενδείκνυται για αποτοξίνωση. Διαβάστε και το άρθρο https://ippokratiadiaviosi.gr/magnisiotherapeia/. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

 5. Ο/Η Χάιδω λέει:

  Καλησπέρα…σε περίοδο εγκυμοσύνης μπορούμε να το παίρνουμε??

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

   Καλημέρα σας κα. Χάιδω. Το Χλωριούχο Μαγνήσιο είναι μία φυσική πηγή μαγνησίου αλλά όπως όλα τα συμπληρώματα, ιδιαίτερα για τη περίοδο εγκυμοσύνης, χρειάζεται να συμβουλευόμαστε τον θεράποντα ιατρό μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση το γυναικολόγο σας.

   1. Ο/Η Δέσποινα Ιωαννίδου λέει:

    Καλησπέρα,σας, δραττω την ευκαιρία ,μετά την τελευταία ερώτηση,που ρωτάει ο/η Χ,αν το χλωριούχο μαγνήσιο μπορεί να επιδράσει στην μείωση της χοληστερίνης,σας παρακαλώ,υπάρχει κάποιο προϊόν που να ρυθμίζει ζάχαρο σε προδιαβητικο στάδιο, τριγλυκερίδια και χοληστερίνη;Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε ένα σκεύασμα,σας ευχαριστώ πολύ,με εκτίμηση,Δ.Ι.

    1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

     Καλησπέρα σας κα. Ιωαννίδου,
     Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερίνης σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή. Μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό άρθρο: Χοληστερόλη στο αίμα και διατροφή
     Σχετικά με τη ρύθμιση του ζαχάρου θα βοηθήσει η λήψη κανέλλας κεϋλάνης. Μία ενδεικτική δοσολογία μπορεί να είναι 3/4 κ.γ την ημέρα αλλά καλό είναι να συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας γιατί το ιστορικό του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό και προτάσεις που μπορεί να είναι ευεργετικές για κάποιον για κάποιον άλλο να του δημιουργήσουν ακόμη και πρόβλημα. Για να μπορέσουμε να δώσουμε μία σαφή απάντηση χρειάζεται να έχουμε μελετήσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

 6. Ο/Η Αλίκη λέει:

  Γεια σας..
  Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το συγκεκριμενο τύπο μαγνησίου..προσωπικα το χλωριουχο μαγνησιο το χρησιμοποιώ ως ΄¨λαδι ” εξωτερικά ή σε ποδόλουτρα..οι περισσότερες εταιρειες δεν προτείνουν τα προιόντα με το συγκεκριμενο τύπο για βρώση και αυτό πάντα με παραξένευε.
  Θα
  ήθελα να ρωτήσω για το νερό που θα κάνουμε τη μίξη..ένα οποιοδήποτε εμφιαλωμένο σε γυάλινο;μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φιλτραρισμένο νερό βρύσης ή ακόμα και απεσταγμένο για μέγιστη καθαρότητα;

  Τι θερμοκρασία πρέπει να έχει το νερό κατά την ανάμειξη;(στο λαδακι που φτιάχνω πρέπει να είναι ζεστό).

  Που συντηρούμε μετα την ανάμειξη;εντός ή εκτός ψυγείου;

  Ευχαριστώ!!

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

   Καλημέρα σας. Προτιμούμε το νέρό που χρησιμοποιούμε να είναι τρεχούμενο βρύσης φιλτραρισμένο. Αποφεύγουμε τα εμφιαλωμένα καθώς λόγω το ότι είναι για πολύ καιρό στάσιμα και πολλές φορές εκτεθειμένα στο ήλιο είναι σαν να πίνουμε νεκρό νερό.
   Μπορείτε να δείτε όμως και τα κεραμικά ενεργών μικροοργανισμών τα οποία ενεργοποιούν και πάλι το νερό διασπώντας τους μεγάλους κρυστάλλους που έχουν δημιουργηθεί επειδή το νερό λιμνάζει σε μικρότερους δίνοντάς τις ιδιότητες νερού πηγής.
   Η θερμοκρασία είναι εντάξει να είναι θερμοκρασία δωματίου. Το διατηρούμε εκτός ψυγείου σε μέρος που δεν το χτυπάει ο ήλιος. Το καλοκαίρι εάν έχει πολύ ζέστη μπορούμε να το βάλουμε και στο ψυγείο.

 7. Ο/Η Ελενη λέει:

  Γεια σας,
  Διάβασα για τα πλεονεκτήματα του χλωριουχου μαγνήσιου. Γνωστή μου, ομως, που το πήρε κι έκανε αυτό το διάλυμα με το νερό, μου ειπε ότι η γεύση του δεν ειναι καθολου καλή, έως δυσβάστακτη. Αν το πάρω, μπορω να το βάλω σε διάφανες κάψουλες φαρμάκων ώστε να πίνεται πιο εύκολα; Κι αν ναι, ποσα γραμμάρια στην καθε κάψουλα; Μιλάμε για ηλικίες 52 και 57 ετών, δεν ξερω αν παιζει ρόλο.
  Ευχαριστω

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

   Καλησπέρα σας, η γεύση του όντως δεν είναι και πολύ ευχάριστη όμως οι άνθρωποι που είναι πεποισμένοι για την αποτελεσματικότητά του δεν τους ενδιαφέρει, άλλωστε συνηθίζεται. Σύμφωνα με το καθηγητή Delbet που ανακάλυψε το χλωριούχο μαγνήσιο χρειάζεται να γίνεται διάλυσή του σε νερό. Από εκεί και πέρα η δοσολογία εξαρτάται εάν το θέλουμε για πρόληψη ή για αντιμετώπιση κάποιων συμπτωμάτων. Μπορείτε να διαβάσετε και τα σχετικά άρθρα https://ippokratiadiaviosi.gr/magnisio_sinenteuxi_marie-france-muller/, https://ippokratiadiaviosi.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1/, https://ippokratiadiaviosi.gr/%cf%87%ce%bb%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bf/

 8. Ο/Η Νικολαος Δαμος λέει:

  Που το βρισκουμε?

 9. Ο/Η Μαρίνα Καρρά λέει:

  Διάβασα τα οφέλη του μαγνησίου σας και πραγματικά είναι εντυπωσιακά . Από μια έρευνα όμως στο διαδύκτιο προκύπτει ότι το χλωριούχο μαγνήσιο έχει πολλές φοβερές παρενέργειες έως και θάνατο. Επίσης χρησιμοποιείται κυρίως για συντηρητικό καλλυντικών και τροφίμων. Αν ρίξετε μια μάτια θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Θα ήθελα λοιπόν ,αν μπορείτε, να μου διευκρινίσετε αν πρόκειται για την ίδια ουσία; Μήπως το δικό σας είναι κάτι διαφορετικό; Πως μπορώ να το πάρω χωρίς να διατρέχω κίνδυνο ;

 10. Ο/Η Μαρίνα Καρρά λέει:

  Παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε τις παρενέργειες του εξαυδρικού χλωριούχου μαγνησίου. Στο διαδύκτιο αναφέρονται πολλές παρενέργειες μέχρι και θάνατος. Επίσης στο διαδύκτιο γράφουν ότι χρησιμοποιείται για συντηρητικό σε καλλυντικά και τρόφιμα. Είναι το ίδιο προϊόν; Πώς θα είμαστε σίγουροι ότι παίρνουμε κάτι ακίνδυνο; Ακόμα γιατί δεν υπάρχει σε συμπλήρωμα διατροφής καθόλου; Μπορείτε αν θέλετε να μου λύσετε αυτές τις απορίες; Ευχαριστώ πολύ.

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβίωση λέει:

   Καλημέρα σας κα. Καρρά, το εξαϋδρικό χλωριούχο μαγνήσιο είναι αυτό που είναι πόσιμο και πάντα σε αραίωση με νερό. Είναι φυσικό ορυκτό και συστήνεται από πολλούς ιατρούς. Η βασική του βιβλιογραφία είναι στα γαλλικά αλλά μπορείτε να βρείτε και στα ελληνικά. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε κάποιες έρευνες. Σίγουρα στο ίντερνετ θα διαβάσετε πολλά και για αυτό χρειάζεται να υπάρχει διάκριση και πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας ο οποίος γνωρίζει το ιστορικό σας.

   1. Ο/Η Μαρίνα Καρρά λέει:

    Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

 11. Ο/Η Χ λέει:

  Καλησπέρα! Εάν κάποιος έχει πρόβλημα στο στομάχι, παλινδρόμηση στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει περίπτωση να το ερεθίσει περισσότερο? Μπορούμε να το λαμβάνουμε και μετά το φαγητό?

  1. Ο/Η Ιπποκράτεια Διαβιωση λέει:

   Καλησπέρα σας, συνήθως ηρεμεί το στομάχι οπότε ενδύκνειται αλλά ο οργανισμός του και το ιστορικό του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Η βασική οδηγία είναι να το πέρνουμε με άδειο στομάχι.

 12. Ο/Η Χ λέει:

  Καλησπέρα! Θα ήθελα σας παρακαλώ να κάνω ακόμη μία ερώτηση…ξέρετε αν βοηθά στη χοληστερίνη??

 13. Ο/Η Χριστινα λέει:

  Καλησπέρα , σε άτομο με ρευματοειδη αρθρίτιδα που παίρνει arava (λεφλουνομιδη)
  ενδείκνυται η λήψη χλωριουχου μαγνησίου η υπάρχει πρόβλημα στον συνδυασμό με το χάπι?

  1. Ο/Η admin λέει:

   Καλησπέρα σας, καθώς ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει το δικό του ιστορικό, δεν γνωρίζουμε να σας απαντήσουμε. Είναι καλό να απευθυνθείτε στο ιατρό που τον παρακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *