Posts, Mikroveda, MikroVeda Clean

Φυσική αντιμετώπιση μούχλας χωρίς χημικά – πρόληψη και εξάλειψη μούχλας και οσμών

antimetopisi

Φυσική αντιμετώπιση μούχλας χωρίς χημικά – πρόληψη και εξάλειψη μούχλας και οσμών

Η λάσπη, η υγρή τοιχοποιία, τα τρόφιμα, τα βρεγμένα μαλλιά ή ακόμη και υφάσματα που είναι μολυσμένα με οργανικά συστατικά μέσω της υγρασίας προκαλούν συχνά δυσάρεστες οσμές. Τo σύμπλεγμα Ενεργών Μικροοργανισμών MikroVeda ProbiotiX Clean προσφέρει φυσική υποστήριξη για πρόληψη, μείωση ή πλήρη εξάλειψη οσμών που έχουν προκύψει από υγρασία ή μούχλα. Έχει επίσης αποδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια η αποτελεσματικότητα των Ενεργών Μικροοργανισμών MikroVeda στην πρόληψη ή την αποκατάσταση υγρών τοίχων που έχουν μούχλα. Εκτός από το ενζυμωμένο σύμπλεγμα με 16 διαφορετικά στελέχη μικροοργανισμών, τα συσσωρευμένα μεταβολικά προϊόντα από φυσική ζύμωση είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά, διότι παράγουν συστηματικά ένα αναγεννητικό μικροβιακό περιβάλλον μέσω της αρχής υπεροχής. Λόγω της εξειδίκευσής μας στο μικροβιακό περιβάλλον, επενδύουμε σε προϊόντα:

 • Vegan, χωρίς Γενετική Τροποποίηση
 • Με αποκλειστική χρήση πρώτων υλών βιολογικής γεωργίας
 • Χωρίς τεχνητά πρόσθετα και χωρίς αλκοόλ
 • Απολύτως ακίνδυνα για χρήση σε ανθρώπους και ζώα
 • Πιστοποιημένης παραγωγής γερμανικού εργαστηρίου

 MikroVeda ProbiotiX Clean κατά της μούχλας

Το MikroVeda ProbiotiX Clean ως σύμπλεγμα Ενεργών Μικροοργανισμών ενδείκνυται τόσο ως μέτρο πρόληψης, αλλά και για την αντιμετώπιση μούχλας, που έχει ήδη σχηματιστεί. Οι αναγεννητικοί μικροοργανισμοί μπορούν σταδιακά να αφαιρέσουν πλήρως τη μούχλα. Οι ιδιότητες του συμπυκνωμένου προϊόντος MikroVeda ProbiotiX Clean επιταχύνουν τη φυσική δράση της υπεροχής των φιλικών μικροβίων στο περιβάλλον. Εφαρμόζεται συνήθως είτε μέσω ψεκασμού ή με σκούπισμα των πλακιδίων, αρμών και τοίχων με το MikroVeda ProbiotiX Clean.

Η συχνότητα της εφαρμογής εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το μέγεθος του προβλήματος της μούχλας. Ακόμη και σε περιπτώσεις που η αιτία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί (π.χ υγρό υπόγειο), μπορεί να χρησιμοποιείται τακτικά σε εβδομαδιαία βάση και να ενσωματωθεί εύκολα στη διαδικασία καθαρισμού.

Ενεργοί Μικροοργανισμοί MikroVeda Clean

 

Οδηγίες χρήσης και «best practice» για την αφαίρεση μούχλας και οσμών

Τα προϊόντα με το σύμπλεγμα Ενεργών Μικροοργανισμών MikroVeda είναι ακίνδυνα και εύκολα στη χρήση. Η δοσολογία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Οι χρήστες μέσα από τη συχνή χρήση, καθιερώνουν τη δική τους εμπειρική δοσολογία προκειμένου να επιτύχουν τη βέλτιστη αναλογία ανάμειξης για τα σημεία – τους χώρους όπου υπάρχουν μούχλα ή οσμές.

Πρώτη εφαρμογή: Το προϊόν MicroVeda ProbiotiX Clean ψεκάζεται επιμελώς στις μολυσμένες επιφάνειες ή εφαρμόζεται με ένα υγρό πανί. Το αφήνετε να δράσει 15 λεπτά και εάν είναι απαραίτητο, σκουπίστε προσεκτικά τυχόν υγρές φωλιές μούχλας, για παράδειγμα με μια σπάτουλα, από τις μολυσμένες περιοχές. Στη συνέχεια επαναλάβετε ξανά τη διαδικασία ψεκασμού και αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί.

Επόμενες χρήσεις: Στη συνέχεια, επαναλάβετε την εφαρμογή, για παράδειγμα την επόμενη μέρα, και σταδιακά αραιώστε τη συχνότητα επανάληψης. Η τελική συχνότητα εξαρτάται ουσιαστικά από το εάν έχει καταπολεμηθεί η αιτία και εάν η αιτία δεν έχει εξαλειφθεί (για παράδειγμα, υγρό υπόγειο ), μπορεί να χρησιμοποιείται τακτικά σε εβδομαδιαία βάση και να ενσωματωθεί εύκολα στη διαδικασία καθαρισμού.

Εξάλειψη μούχλας και μείωση εμφάνισής της στο μπάνιο

Είναι επίσης ιδανικός ο ψεκασμός του MikroVeda ProbiotiX Clean σε περίπτωση μούχλας. Η μούχλα εξαλείφεται αποτελεσματικά – αλλά Προσοχή: Η αιτία των υγρών τοίχων ή θερμικών γεφυρών (κρύων περασμάτων αέρα), πρέπει να εξαλειφθεί ξεχωριστά. Ο τακτικός ψεκασμός στην περιοχή του ντους είναι επίσης αποδοτικός. Οι ζυμομύκητες που υπάρχουν στο MikroVeda ProbiotiX Clean αποικίζουν τις ευαίσθητες σφραγισμένες περιοχές και μειώνουν την ανεπιθύμητη δημιουργία μούχλας. Στην πρώτη εφαρμογή, συνιστάται να καθαρίσετε τις περιοχές που έχουν προσβληθεί με μούχλα με ένα αντιβακτηριδιακό προϊόν, έπειτα να το καθαρίσετε με νερό και να το στεγνώσετε και έπειτα ψεκάστε με αραιωμένο MicroVeda ProbiotiX Clean . Στη συνέχεια συνιστάται να ψεκάζετε τακτικά με αδιάλυτο το MikroVeda ProbiotiX Clean π.χ. μετά το ντους στις προσβληθείσες περιοχές.

Το προϊόν MikroVeda ProbiotiX Clean εκτός από οσμές μούχλας μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε άλλου είδους οσμές με άριστα αποτελέσματα όπως για παράδειγμα:

 • Οσμές κουζίνας ( Μυρωδιές από μαγείρεμα, τσιγάρο, τηγανίλα, μυρωδιά καμένου, μυρωδιές από κουνουπίδι, λάχανο, μπρόκολο)
 • Οσμές ψυγείου
 • Οσμές κλεισούρας σε ντουλάπια της κουζίνας
 • Οσμές χεριών από το μαγείρεμα (ψάρια, κρεμύδια…)
 • Οσμές μπάνιου
 • Οσμές σε σακούλα ηλεκτρικής σκούπας
 • Οσμές από βάψιμο χώρου
 • Δυσάρεστη μυρωδιά στα δωμάτια
 • Δυσάρεστη μυρωδιά στα παπούτσια
 • Οσμές κατοικιδίων
 • κ.α…

Best practice για τη δοσολογία μείγματος:

Δεν υπάρχει υπερδοσολογία, Όσο πιο συχνά εφαρμόζεται τόσο καλύτερα.

Η τακτική επανάληψη είναι καλύτερη από το να το χρησιμοποιείτε όλο το προϊόν σε μία μόνο εφαρμογή.

Ένας εμπειρικός κανόνας είναι μια αναλογία ανάμειξης 1 μέρος MikroVeda ProbiotiX Clean προς 10 μέρη νερού.

Εφόσον έχετε επαρκή ποσότητα προϊόντος είναι καλό η πρώτη εφαρμογή να γίνεται χωρίς διάλυση.

Συμβουλή: Καθαρίστε τα χέρια σας με το MikroVeda ProbiotiX Clean μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Το προϊόν παράγεται κάτω από συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής που τηρούνται για τα τρόφιμα και είναι απολύτως ακίνδυνο για την υγεία και το δέρμα μας.

MikroVeda ProBiotiX Clean – Βιολογικό και φυσικό καθαριστικό γενικής χρήσης με Ενεργούς Μικροοργανισμούς 1L

13.90 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *