Posts

Η ενέργεια του Ρέικι

healing 1

Ο άνθρωπος ποτέ δεν ήταν μόνος. Πάντα είχε και έχει βοήθεια πνευματική με την προϋπόθεση ότι την ζητάει. Η συνείδηση του ανθρώπου επικοινωνεί με τη Νοήμονα Συνειδητότητα ή αν θέλετε με τη Συμπαντική Δύναμη. Από την Αρχαιότητα ο Πυθαγόρας πίστευε πως όλα είναι Ένα. Ο Αϊνστάιν και η κβαντική φυσική το απέδειξαν. Όλα γύρω μας είναι ενέργεια. Η διαφορά έγκειται στην διαφορετική συχνότητα, τη δόνηση κάθε όντος ή αντικειμένου.  Σύμφωνα με τη Μισέλ Γκρίφιθ, το Ρέικι το έφεραν στη Γη ανώτερα όντα πριν από 100.000 χρόνια στην περιοχή της Λεμουρίας. Όταν όμως καταβυθίστηκε η Ήπειρος αυτή, χάθηκε και αυτή η θεραπευτική Ενέργεια. Εμφανίστηκε στην Ατλαντίδα για να χαθεί και πάλι μαζί της. Για τρίτη φορά εμφανίζεται στον ελληνοαιγυπτιακό πολιτισμό και έκτοτε είναι μαζί μας. Η ενέργεια του Ρέικι διεγείρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτό-θεραπεία στα πιο βαθιά επίπεδα, καθαρίζοντας το άγχος και τα νοητικά μπλοκαρίσματα.

Το Ρέικι καθαρίζει το σώμα από αρνητικές ενέργειες και ισορροπεί τα ενεργειακά κέντρα του ατόμου, φέρνοντας αρμονία  στο νου, στο σώμα και στο πνεύμα.

Είναι πολύ απλό στη διαδικασία μάθησης του και απευθύνεται σε κάθε ηλικία και σε κάθε επίπεδο μόρφωσης. Το εκπληκτικό είναι ότι μπορούμε να μάθουμε με απλό τρόπο ακόμη και από τον πρώτο βαθμό, να χαλαρώνουμε, να διώχνουμε το άγχος. Να συντονίζουμε το δεξί με το αριστερό ημισφαίριο. Να αντιμετωπίζουμε πονοκεφάλους και πόνους αυτιών, πονόδοντο… κ.ά. Ισορροπεί όλα τα τσάκρα! Αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο τον δημιουργό του Ρέικι να μας μιλήσει: «Η μέθοδός μου είναι πέρα από τη Μοντέρνα επιστήμη… αν υπάρχει εγκεφαλική πάθηση κουράρω το κεφάλι, αν είναι στομαχόπονος κουράρω το στομάχι, αν υπάρχει πρόβλημα με τα μάτια, κουράρω τα μάτια…»

«Το δικό μου, Usui Reiki Ryoho είναι πρωτότυπο, δεν υπάρχει τίποτε σαν αυτό στον κόσμο… Είναι μια μέθοδος βασισμένη στη διαισθητική Δύναμη του Σύμπαντος, με αυτή τη δύναμη το σώμα αποκτά υγεία και βελτιώνει την ευτυχία της ζωής και του ειρηνικού νου… Σήμερα ο κόσμος χρειάζεται βελτίωση και ανακατασκευή του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου της ζωής. Έτσι η παρουσίαση της μεθόδου μου γίνεται για να βοηθήσω τους ανθρώπους με τις ασθένειες του σώματος και του νου…»

Η φιλοσοφία του Ρέικι εκφράζεται μέσα από 5 αρχές:

  • Μην θυμώνεις.
  • Μην έχεις άγχος.
  • Δούλεψε σκληρά κυρίως για την απόκτηση αυτογνωσίας και δευτερευόντος για να κερδίσεις τα προς το ζειν.
  • Να είσαι ευγνώμων για ότι σου δόθηκε: φίλους, δασκάλους, αγαθά, γνώσεις, σύντροφο, οικογένεια…
  • Δείχνε καλοσύνη και αγάπη για όλα τα πλάσματα γύρω σου.

Η Hawayo Takata, η οποία θεραπεύτηκε από σοβαρή ασθένεια χρησιμοποιώντας το Ρέικι, γράφει στο ημερολόγιό της: Πιστεύω ότι υπάρχει ένα υπέρτατο Ον – το Απόλυτο Άπειρο – μια Δυναμική ενέργεια που κυβερνά τον κόσμο και το σύμπαν. Είναι μια αόρατη πνευματική δύναμη που δονείται. Όλες οι άλλες δυνάμεις δίπλα της γίνονται ασήμαντες. Επομένως είναι Απόλυτη.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά

Την Παρασκευή 2/11 19:30 – 22:00 & Κυριακή 4/11 11:00 – 15:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο μύησης

Usui Reiki Ryoho 1ου βαθμού. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Νίκος Δαφόπουλος

Reiki & Karuna Master

Geneologie Frank Arjava Petter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *