Αποτελεσματική & Ασφαλής Διαδικασία Αποτοξίνωσης του Οργανισμού

Detox Foot Spa

detox foot spa 2

 Ο σύγχρονος, αγχωτικός, τρόπος ζωής και το μολυσμένο, γεμάτο χημικά, περιβάλλον επιβαρύνουν καθημερινά την υγεία μας, μέσω της συσσώρευσης τοξινών, οι οποίες θα πρέπει περιοδικά να αποβάλλονται από τον οργανισμό μας.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι χρειαζόμαστε αποτοξίνωση περιλαμβάνουν:

Δερματικά προβλήματα (ακμή, έκζεμα, αφυδατωμένο δέρμα, μειωμένη ελαστικότητα, ρυτίδες, μαύροι κύκλοι & σακούλες στα μάτια, κ.ά.)
Κακοσμία στόματος, στομαχικές διαταραχές, προβλήματα πέψης, κακή απορρόφηση τροφών, κατακράτηση υγρών, δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία
Κόπωση, αδυναμία και διαταραχές ύπνου (αϋπνία, γενικευμένη ανησυχία)
Εξασθένηση του ανοσοποιητικού (συχνές ιώσεις), πόνοι σε μύες και αρθρώσεις, φλεγμονές
Άγχος, νευρικότητα, απώλεια πνευματικής διαύγειας
Το Detox Foot Spa είναι μία φυσική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, η οποία βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με τη ρεφλεξολογία, μέσα από τους πόρους των πελμάτων το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τοξίνες και βαρέα μέταλλα. Το Detox Foot Spa βοηθάει στην απομάκρυνση αυτών των στοιχείων, τα οποία έχουν παγιδευτεί στα στρώματα της επιδερμίδας του πέλματος και «φράζουν» το σύστημα αποβολής. Αυτό γίνεται ορατό στο νερό από την πρώτη εφαρμογή της μεθόδου.

Το Detox Foot Spa:

Αν και η διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, συνήθως απαιτούνται 6-8 επαναλήψεις της μεθόδου, σε διάστημα 2 εβδομάδων, για μια πλήρη αποτοξίνωση.

Δείτε περισσότερα εδώ