Οι υπηρεσίες μας

Διατροφή και Υγεία

Γνωρίστε τη σχέση διατροφής, υγείας και μακροζωίας. Μάθετε πώς να διατρέφεστε σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας και την κατάσταση της υγείας σας.

Απώλεια Βάρους

Δείτε πώς να διατηρείτε ένα σταθερό, φυσιολογικό βάρος σώματος. Αισθανθείτε ευεξία και κερδίστε ένα σώμα υγιές και όμορφο.

Ψυχική Υγεία

Ζήστε μια ομορφότερη καθημερινότητα, αγαπήστε τον εαυτό σας! Ελάτε να σας δείξουμε πώς να θέτετε τα υγιή σας όρια και πώς να αντιμετωπίζετε με επιτυχία τα θέματα που σας απασχολούν.

Επαφή με τη Φύση

Στο καταπράσινο κτήμα μας, μακριά από την κούραση της πόλης, γινόμαστε ένα με τη φύση: Αφουγκραζόμαστε τη γη, τις καρδιές των δέντρων, τα τιτιβίσματα των πουλιών. Ελάτε να βιώσετε τη χαλάρωση και την ηρεμία!

Ενεργειακές Θεραπείες

Αποκτήστε τη δύναμη της θεραπευτικής ενέργειας και αφήστε τη να αλλάξει την υγεία σας!

Τεχνικές Αυτοΐασης

Εξοικειωθείτε με τις αποτελεσματικότερες τεχνικές αυτοΐασης. Αντιστρέψτε τις επιβλαβείς συχνότητες των κυττάρων και αναζωογονείστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Χρειάζεται να γνωρίζετε…

Είμαστε εδώ για εσάς! Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση ή για τις υπηρεσίες της μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συμβατότητα Browsers Η ιστοσελίδα μας έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί σωστά στους ακόλουθους browsers: Google Chrome, Internet Explorer 8+, καθώς και σε λειτουργικά Android & iOS.
© Copyright - Κοιν.Σ.Επ. Ιπποκράτεια Διαβίωση - Enfold WordPress Theme by Kriesi