Αδυνατίστε Τρώγοντας!

Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη (460-377 π.Χ.): «Το σώμα έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται. Mεγάλη σημασία έχουν: η διατροφή, η κίνηση, το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και ο τρόπος σκέψης».

Έχοντας αυτή τη φράση του Ιπποκράτη ως «πυρήνα» των δραστηριοτήτων της, η Ιπποκράτεια Διαβίωση Κοιν.Σ.Επ σάς προτείνει έναν εύκολο τρόπο ζωής, άσκησης και διατροφής ώστε να ξαναβρείτε τη φόρμα, την ευεξία και την υγεία σας.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων της Ιπποκράτειας Διαβίωσης, σάς προσκαλούμε σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP (Μεγάρων & Πόντου, έναντι Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών, Θεσσαλονίκη), με ομιλητή τον κ. Νίκο Δαφόπουλο, Σύμβουλο Ορθού Τρόπου Ζωής & Διατροφής, Διπλωματούχο του Κέντρου Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας και με θέμα «Αδυνατίστε Τρώγοντας!»

Όλοι γνωρίζουμε πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής –άγχος, στενοχώρια, θυμός, έλλειψη χρόνου, fast food, το «πλαστικοποιημένο» και γεμάτο ορμόνες φαγητό– αποσυντονίζουν τον μεταβολισμό μας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το βάρος μας και να δημιουργούνται πολλές ασθένειες στο σώμα μας.

Οι νέες έρευνες αλλάζουν τα μέχρι τώρα διατροφικά δεδομένα! Έτσι, θα σάς αποδείξουμε πώς ένας απλός, φυσικός τρόπος διατροφής θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σας να επανέλθει στο φυσιολογικό του ρυθμό και να αδυνατίσετε! Ξεχάστε τις κουραστικές δίαιτες στέρησης, το μέτρημα θερμίδων ή μονάδων και χαρίστε στον οργανισμό σας την υγεία και ευεξία που του αξίζει! Θα σας δοθούν χρήσιμες, πρακτικές συμβουλές και οδηγίες, σχετικά με τον ορθό τρόπο ζωής και τις τροφές που προστατεύουν, ενώ θα απαντηθούν τα ερωτήματά σας σχετικά με τη σχέση διατροφής – υγείας, της άσκησης και της απώλειας βάρους.

Θα σάς δοθεί ενδεικτικό διαιτολόγιο, ενώ η ομάδα της Ιπποκράτειας Διαβίωσης θα είναι συνεχώς κοντά σας για συμβουλές.

Ημερομηνία: Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018                                                                    Κόστος συμμετοχής: 15€ 

 Δηλώσεις συμμετοχής ως Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ippokratiadiaviosi.gr / www.hypnotherapythessaloniki.gr,

τηλ.: 2310 581 038 / 693 13 12 548

e-mail: info@ippokratiadiaviosi.gr / info@hypnotherapythessaloniki.gr


Ο Νίκος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση, αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους και η αγάπη του για τη ζωή τον οδήγησαν να αφοσιωθεί σε έναν ολιστικό τρόπο διαβίωσης.

Το 1992 απέκτησε το πτυχίο του στη Διατροφή & Διαιτολογία από το Κέντρο Έρευνας CE.RE.D.ORVie et Action» Γαλλίας. Το 1995 δημιούργησε και διεύθυνε το Νομαρχιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας στην Άρτα, στο οποίο υπηρέτησε ως το 2007, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας. Το 1996 ήταν συντονιστής του Προγράμματος «Νόημα στη Ζωή μας» του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, με χρηματοδότηση του Κοινωνικού Τομέα της ΕΕ – Ο.ΚΑ.ΝΑ, ενώ το 1997 ίδρυσε και συντόνισε το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Άρτας, με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Βιβλία του έχουν εκδοθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας και τις Εκδόσεις Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.