Φυτοφαγική διατροφή

Δευτέρα 17/02/2020 στις 19:00

Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη (460-377 π.Χ.): «Το σώμα έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται. Mεγάλη σημασία έχουν: η διατροφή, η κίνηση, το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και ο τρόπος σκέψης».

Έχοντας αυτή τη φράση του Ιπποκράτη ως «πυρήνα» των δραστηριοτήτων της, η Ιπποκράτεια Διαβίωση Κοιν.Σ.Επ σάς προτείνει έναν εύκολο κι ευχάριστο τρόπο ζωής, άσκησης και διατροφής ώστε να ξαναβρείτε τη φόρμα, την ευεξία και την υγεία σας.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων της Ιπποκράτειας Διαβίωσης, διοργανώνεται τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP (Μεγάρων 8 & Κομνηνών, έναντι Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών, Θεσσαλονίκη), εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Νίκο Δαφόπουλο, Σύμβουλο Ορθού Τρόπου Ζωής & Διατροφής, Διπλωματούχο του Κέντρου Έρευνας CE.RE.D.OR -“Vie et Action” Γαλλίας και με θέμα «Φυτοφαγική Διατροφή και Υγεία».

Καθώς οι νέες έρευνες αλλάζουν τα μέχρι τώρα διατροφικά δεδομένα, θα σάς αποδείξουμε πως ένας απλός, φυσικός τρόπος διατροφής, θετικής σκέψης, ηρεμίας και άσκησης θα βοηθήσει το μεταβολισμό σας να επανέλθει στο φυσιολογικό του ρυθμό και να αδυνατίσετε! Ξεχάστε τις κουραστικές δίαιτες στέρησης, το μέτρημα θερμίδων ή μονάδων και χαρίστε στον οργανισμό σας την υγεία και την ευεξία που του αξίζει! Θα σάς δοθούν χρήσιμες, πρακτικές συμβουλές και οδηγίες, σχετικά με τον ορθό τρόπο ζωής και τις τροφές που προστατεύουν, ενώ θα απαντηθούν τα ερωτήματά σας σχετικά με τη φυτοφαγική διατροφή, την κρεατοφαγία και τις ζωικές πρωτεΐνες.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Κβαντικού Μαγνητικού Αναλυτή, ενός ανώδυνου και μη επεμβατικού τρόπου ανάλυσης της κατάστασης της υγείας ενός ατόμου και των βασικών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει.

Κόστος: 10€

Τοποθεσία: Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP – Μεγάρων 8 & Κομνηνών (έναντι του Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών) Συκιές 56626

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2310 581038 και στο info@ippokratiadiaviosi.gr