Διατροφή & Υγεία

Γνωρίστε τη σχέση διατροφής, υγείας και μακροζωίας. Μάθετε πώς να διατρέφεστε σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας και την κατάσταση της υγείας σας.

Υπηρεσίες Διατροφολογίας και Ελέγχου Υγείας και στο

Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP που βρίσκεται στις Συκιές Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι διευρύνει τις υπηρεσίες ορθού τρόπου ζωής & διατροφής που προσφέρει. Πιο αναλυτικά, από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ανά 15θήμερο, ο Υπεύθυνος Διατροφολογίας – Ορθού Τρόπου Ζωής & Υγείας του Κέντρου μας, κ. Νίκος Δαφόπουλος θα βρίσκεται μαζί μας, για να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές, οδηγίες και προγράμματα διατροφής σε όσους αντιμετωπίζουν θέματα διατήρησης βάρους του σώματός τους ή, απλώς, θέλουν να μάθουν να διατρέφονται σωστότερα και υγιεινότερα.

Επίσης, μέσω κβαντικού αναλυτή, ο κ. Νίκος Δαφόπουλος, θα παρέχει έλεγχο της υγείας του σώματος, με στόχο να εντοπιστούν τα ψυχικά αίτια πίσω από τα συμπτώματα που τυχόν παρουσιάζονται, έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν και να θεραπευτούν πιο αποτελεσματικά.


Ο Νίκος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση, αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους και η αγάπη του για τη ζωή τον οδήγησαν να αφοσιωθεί σε έναν ολιστικό τρόπο διαβίωσης.

Το 1992 απέκτησε το πτυχίο του Ορθού Τρόπου Ζωής στη Διατροφή & Διαιτολογία από το Κέντρο Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας.

Το 1995 δημιούργησε και διεύθυνε το Νομαρχιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας στην Άρτα, στο οποίο υπηρέτησε ως το 2007, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας. Το 1996 ήταν συντονιστής του Προγράμματος «Νόημα στη Ζωή μας» του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, με χρηματοδότηση του Κοινωνικού Τομέα της ΕΕ – Ο.ΚΑ.ΝΑ, ενώ το 1997 ίδρυσε και συντόνισε το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Άρτας, με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, στο Κτήμα του «Ιπποκράτεια Διαβίωση» στην Άρτα, εφαρμόζει τη βιολογική καλλιέργεια και μελετά την επίδραση που έχουν τα συναισθήματα στην υγεία του ανθρώπου. Είναι θεραπευτής Κβαντικού Συγχρονισμού, Master Reiki, ενώ εξελίσσεται συνεχώς μαθαίνοντας νέες τεχνικές και θεραπείες.

Βιβλία του έχουν εκδοθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας και τις Εκδόσεις Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Από το 2010 συμμετέχει με επιτυχία ως ομιλητής σε βιωματικά σεμινάρια, που σχετίζονται με την υγεία, την ευεξία και την αυτοβελτίωση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις δραστηριότητές μας ή αν επιθυμείτε να μάθετε με ποιους τρόπους η Ιπποκράτεια Διαβίωση μπορεί να σας βοηθήσει, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Συμβατότητα Browsers Η ιστοσελίδα μας έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί σωστά στους ακόλουθους browsers: Google Chrome, Internet Explorer 8+, καθώς και σε λειτουργικά Android & iOS.
© Copyright - Κοιν.Σ.Επ. Ιπποκράτεια Διαβίωση - Enfold WordPress Theme by Kriesi