Ανακάλυψε την εσωτερική σου αρμονία με θεραπευτική γιόγκα στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP 

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 19:30 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP δωρεάν σεμινάριο θεραπευτικής Yoga από τη  Στέφανι-Ντανιέλ Καβάζος.

Την επόμενη μέρα Παρασκευή  22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP δωρεάν μαθήματα θεραπευτικής Yoga στις 10:00 το πρωί και στις 20:00 το απόγευμα.

Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP – Θεραπευτική Yoga

O σύγχρονος απαιτητικός τρόπος ζωής, οι υπερβολικές μας προσδοκίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και η καταπόνηση του σώματος μας, μας καθιστούν ευάλωτους και άθελα μας δεκτικούς σε αρνητικά συναισθήματα όπως: άγχος, φόβο, ενοχή, ανασφάλεια και απογοήτευση. Όλα αυτά τα πολύπλοκα συναισθήματα σωματοποιούνται  και αφήνουν στα όργανα του σώματος μας ενεργειακά αποτυπώματα, μπλοκάροντας την υγιή ροή της ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο  τα όργανα του σώματος μας και τα chakra μας τοξινώνονται με αποτέλεσμα να προκαλούνται σωματικές και ψυχολογικές διαταραχές. Η δυσφορία και η δυσλειτουργία των οργάνων μας εκφράζει ότι υποφέρουμε σωματικά από ψυχικούς πόνους. (Louise Hay & Philipp Dρansart)

Η θεραπευτική yoga βοηθάει ως καταλύτης διδάσκοντας τεχνικές εσωτερικής ηρεμίας, συγκέντρωσης και  εξισορρόπησης της ενέργειας μας. Είναι το εργαλείο με το οποίο μπορούμε να αποσυμφορηθούμε και να φέρουμε ηρεμία και χαλάρωση σε σώμα και πνεύμα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και αποτελεσματικά. Η θεραπευτική yoga μας ανακουφίζει από την αγκύλωση της καθιστικής ζωής και μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με έναν θετικό και αισιόδοξο τρόπο.

Μέσα σε αυτό το σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε όσον αναφορά :

 • Τα οφέλη της θεραπευτικής yoga στο σωματικό και ψυχολογικό μας επίπεδο
 • Τα ενεργειακά κέντρα (chakra) του σώματος μας
 • Τις ασκήσεις θεραπευτικής yoga (asana) που συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της ενέργειας στο σώμα μας
 • Τις τεχνικές αναπνοής (pranayama) που συμβάλλουν στη διατήρηση της ψυχοσωματικής υγείας
 • Τη μυϊκή χαλάρωση μέσα από τεχνικές διαλογισμού ακούγοντας ήχους από το tibetan bowl

Συντονίζει η Στέφανι-Ντανιέλ Καβάζος

Η Στέφανι-Ντανιέλ Καβάζος γεννήθηκε το 1992 στην Αμερική και ήρθε στην Ελλάδα το 1997. Από μικρή την ενθουσίαζε ο κόσμος της ψυχολογίας και του μεταφυσικού. Επηρεάστηκε από το βιβλίο «The Secret», το οποίο υπήρξε το σκαλοπάτι στη ζωή της για να ανακαλύψει τον σκοπό της ζωής της. Έκτοτε συνέχισε να ασχολείται με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης έχοντας ως οδοιπόρο τον συγγραφέα Dr Wayne Dyer. Το 2011, πέρασε στη σχολή Νηπιαγωγών της Ρόδου και συμμετείχε ενεργά στις Πολιτιστικές Ομάδες του  Πανεπιστημίου Αιγαίου, δημιουργώντας ομάδα θετικής σκέψης & αυτοβελτίωσης. Έχει εκπαιδευτεί στο Rishikesh της Ινδιας, από τους:

 • Ravi Ji (μέντορας της στη Hatha Yoga),
 • Shuraj (μέντορας της στην Ashtanga Yoga),
 • Shushant (μέντορας της στη φιλοσοφία, την kriya, και την pranayama -τεχνικές αναπνοής)
 • Love Guru (μέντορας της στο διαλογισμό και τις τεχνικές χαλάρωσης).

Γυρνώντας από την Ινδία εκπαιδεύτηκε στην:

 • Παιδική Yoga με την Χριστίνα Μάτση, ιδρύτρια του Flower Kids Yoga και
 • Yoga για εγκύους στο «Ευ Ζειν» με τη Σοφία Χατζηπαναγιώτου.

Εξασκεί την yoga από το 2011 και συνεχίζει την εκπαίδευσή της πάνω σε διάφορα σεμινάρια της Yoga , καθώς το ταξίδι αυτό δεν τελειώνει ποτέ.

Για την καλύτερη λειτουργία του σεμιναρίου και των μαθημάτων Θεραπευτικής Yoga είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 

Από το τέλος Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP θα λειτουργούν κλειστά τμήματα Θεραπευτικής Yoga με την Στέφανι-Ντανιέλ Καβάζος.

Τα τμήματα Θεραπευτικής Yoga θα λειτουργούν κάθε Πέμπτη 20:00 – 21:30 και κάθε Τρίτη 10:00 – 11:30.

Θέλοντας να διασφαλίσουμε την εξατομικευμένη προσοχή της συντονίστριας Θεραπευτικής Yoga ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα τα τμήματα τα οποία θα δημιουργηθούν δεν θα υπερβαίνουν τα 5 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.