Στις 28 – 29 και 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα προσωπικές συνεδρίες Υπνοθεραπείας από τον Δαφόπουλο Ευάγγελο, Κλινικό Υπνοθεραπευτή, Θεραπευτή NLP, Θεραπευτή Αναδρομικής Θεραπείας. 

 


Ο Βαγγέλης Δαφόπουλος έχει αναγνωρισμένες σπουδές και πιστοποίηση από το Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy of London (SICH). Είναι μέλος του National Council for Hypnotherapy (NCH) και του General Hypnotherapy Register(GHR) και ιδρυτής του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας – Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού & Εναλλακτικών Θεραπειών, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η Κλινική Υπνοθεραπεία & Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός είναι μια ακίνδυνη, κλινική, συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας και ενδυνάμωσης του νου, που συμβάλλει στη συνειδητή εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό να επιφέρει βέλτιστες θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή. Διδάσκεται σε ιατρικές σχολές στο εξωτερικό για να θεραπεύσει ψυχοσωματικά και ιατρικά προβλήματα και εφαρμόζεται ως θεραπεία, με πολύ γρήγορα αποτελέσματα, στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.