Τι είναι οι ενοχές; Είναι έμφυτες ή επίκτητες; Από πού πηγάζουν και ποια τα αίτιά τους; Ποιες είναι οι συνέπειες στην καθημερινότητά μας; Ποια η διαφορά τους από τις τύψεις και πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε για μια ζωή πιο ανέμελη και πιο δική μας;

Θα ακολουθήσει ομαδική συνεδρία υπνοθεραπείας, που θα μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από την καταπίεση και τους περιορισμούς των ενοχών.

Ημερομηνία: Παρασκευή 25/1/2019 19:30 – 22:00

Χώρος: Γραφείο Ομοιοπαθητικού Ψυχιάτρου Γ. Λουκά – Ηρακλειδών 28 Χαλάνδρι, Αττική 2ος όροφος

Τιμή σεμιναρίου: 20€

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. – Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες!


Επίσης, στις 25 – 26 και 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα προσωπικές συνεδρίες Υπνοθεραπείας από τον Δαφόπουλο Ευάγγελο.

Ο Βαγγέλης Δαφόπουλος έχει αναγνωρισμένες σπουδές και πιστοποίηση από το Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy of London (SICH). Είναι μέλος του National Council for Hypnotherapy (NCH) και του GeneralHypnotherapy Register(GHR) και ιδρυτής του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας – Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού & Εναλλακτικών Θεραπειών, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η Κλινική Υπνοθεραπεία & Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός είναι μια ακίνδυνη, κλινική, συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας και ενδυνάμωσης του νου, που συμβάλλει στη συνειδητή εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό να επιφέρει βέλτιστες θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή. Διδάσκεται σε ιατρικές σχολές στο εξωτερικό για να θεραπεύσει ψυχοσωματικά και ιατρικά προβλήματα και εφαρμόζεται ως θεραπεία, με πολύ γρήγορα αποτελέσματα, στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ. 2310 581038 / 693 13 12 548