Τo Σάββατο 24 Νοεμβρίου, από τις 18:00 ως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί βιωματικό σεμινάριο με τίτλο  «Αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη των εορτών. Πώς η Κλινική Υπνοθεραπεία μπορεί να γίνει σύμμαχός σας στην καταπολέμηση της κατάθλιψης».

Θα ακολουθήσει ομαδική Υπνοθεραπεία με θέμα: «Ενεργοποιώ τη χαρά μέσα μου».

Τιμή σεμιναρίου: 20€

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – Επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση θέσης και περισσότερες λεπτομέρειες!

Για αυτόν τον μήνα, οι προσωπικές συνεδρίες του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν από 23 ως 25/11/2018.

Χώρος: Γραφείο Ομοιοπαθητικού – Ψυχιάτρου Γεωργίου Λουκά.

Διεύθυνση: Ηρακλειδών 28, Χαλάνδρι, Αθήνα 152 34.


Ο Ευάγγελος Δαφόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Southampton Solent. Είναι Διπλωματούχος Κλινικός Υπνοθεραπευτής και Νευρογλωσσικός θεραπευτής (NLP) από το Κλινικό Ινστιτούτο Υπνοθεραπείας του Surrey, Λονδίνο (www.sich.co.uk) από όπου και απέκτησε την τεχνική κατάρτιση και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ικανότητες για την άσκηση της Κλινικής Υπνοθεραπείας. Είναι αναγνωρισμένος από το σώμα Υπνοθεραπευτών Μεγάλης Βρετανίας NCH (National Council of Hypnotherapy), GHR(General Hypnotherapy Register) και GHSC (General Hypnotherapy Standards Council).

Είναι Δάσκαλος του Ρέικι, Κβαντικός θεραπευτής, Νευρογλωσσικός θεραπευτής (NLP), θεραπευτής E.F.T. (Emotional Freedom Technique).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP

Μεγάρων και Κομνηνών, Συκιές – Θεσσαλονίκη 566 26

Τ. 2310 581038

Κ. 693 131 2548

www.hypnotherapythessaloniki.gr

info@hypnotherapythessaloniki.gr