Posts

Εκπαίδευση στο 2ο βαθμό Usui Reiki Ryoho

reiki

Στους συντονισμούς του 2ου επιπέδου Ρέικι διδάσκονται και ενεργοποιούνται 3 Σύμβολα, τα οποία ανεβάζουν τη δονητική ενέργεια του μαθητή σε πολύ υψηλότερη δόνηση απ’ ό,τι στον 1ο βαθμό. Έτσι λοιπόν, οι ενέργειες που έχουμε να διαχειριστούμε, για να θεραπεύσουμε – βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, είναι πολύ ισχυρές. Υπάρχει αυξημένη ροή της ενέργειας του Ρέικι, η οποία επιδρά στο διπλό αιθερικό, στη συνέχεια στο παχυλό μας σώμα και τα τσάκρας. Η ονομασία του 1ου Συμβόλου, της Δύναμης, σημαίνει «Η ενέργεια του σύμπαντος είναι εδώ». Αναφέρουμε μερικές από τις ιδιότητες του Συμβόλου αυτού: Συγκεντρώνει την ενέργεια στο παρόν, δυναμώνει τη δονητική ενέργεια των άλλων Συμβόλων, ισχυροποιεί τη θεραπευτική ενέργεια και λειτουργεί προστατευτικά. Κλείνουμε κάθε συνεδρία με αυτό.

Το 2ο Σύμβολο, της Αρμονίας, ενεργοποιούμενο προσφέρει ειρήνη, γαλήνη και ισορροπία στο Νου. «Άνθρωπος και Θεός γίνονται Ένα»…

Το 3ο Σύμβολο, της Απόστασης, σημαίνει : «Ο Θεός μέσα μου επικοινωνεί με το Θεό μέσα σου και είμαστε Ένα». Η ενέργεια του Συμβόλου αυτού μοιάζει με τα ραδιοκύματα. Πραγματοποιεί σύνδεση με έναν δέκτη που είναι σε απόσταση και τον θεραπευτή! Στέλνουμε φως και αγάπη σε έναν φίλο, σε ένα μέλος της οικογένειας, στέλνουμε ευλογίες στα παιδιά μας όταν δίνουν εξετάσεις, όταν αρρωσταίνουν, όταν ταξιδεύουν, σε συνανθρώπους μας οι οποίοι ασθενούν ή βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, καταστροφές, πολέμους. Ακόμη, στα αγαπημένα μας κατοικίδια ή φυτά. Επίσης στέλνουμε γαλήνη, φως και αγάπη σε ανθρώπους που πεθαίνουν και δεν βρισκόμαστε κοντά τους, ένδειξη αποχαιρετισμού που τους βοηθάει, όμως, να φύγουν ειρηνικά και γαλήνια. Το Ρέικι είναι μια ενέργεια με νοημοσύνη και συνειδητότητα που μας δίνει πνευματικά πρακτικά κλειδιά για να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, ενώ παράλληλα ανοίγει πνευματικές πύλες και μας εξελίσσει πνευματικά.

«Κάθε πλάσμα που ζει και αναπνέει έχει το χάρισμα να θεραπεύει. Αυτό ισχύει και για τα φυτά, τα ζώα, τα ψάρια και τα έντομα. Οι άνθρωποι όμως, που αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της δημιουργίας, έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη. Το Ουσούι Ρέικι Ριόχο ήρθε στον κόσμο για να αξιοποιήσει αυτή τη δύναμη που δόθηκε στους ανθρώπους», σημειώνει ο ίδιος ο Δρ. Ουσούι.

Μαθητές 1ου βαθμού Ρέικι από άλλο Δάσκαλο, οι οποίοι θέλουν να εκπαιδευτούν στον 2ο βαθμό κοντά μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6979 192 346.

Ν. Δαφόπουλος

Reiki et karuna  Master

Geneologie Frank Arjava Petter

Σας ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP (Μεγάρων 8 & Κομνηνών Συκιές, 56626 – έναντι Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών):

Στις 9/6/2018, 19:00 – 22:00 και 10/6/2018, 11:00 – 14:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο “Μύησης  Usui Reiki Ryoho 2ου Βαθμού”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *